Short Shepards

Started straight on with the front wall of the out house. The building would have originally been for the shepherd to live in for some of the year while the beasts lived in the main barn. I think they were very short as the door was very low. Inside was a hearth, earth floor  and a sleeping platform.

Made good headway rebuilding the front wall with earth and stone infill as we have no cement mix at the moment. Pleased with the result we headed off to do internet stuff. Saw Clive on route and caught up with him quickly.

 

 

This entry was posted in Autumn 2008, The Project. Bookmark the permalink.

One Response to Short Shepards

  1. Lee says:

    http://www.flickr.com/photos/30383125@N06/2924919114/

    Link is for a photo of your place from high up on the ridge leading to Mont Rouch. Catch you later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *